Mindfulness en het geheim van genieten……

Hoi, we herkennen het allemaal wel, ons leven brengt leuke dingen maar ook uitdagingen mee.  In de loop van de tijd leren we automatisch op een bepaalde manier daarop te reageren.  Er ontstaat een ingesleten patroon (bv hoe je op spanning reageert) waar je steeds weer in terecht komt. Mindfulness gaat over aandacht geven aan en het herkennen van deze automatische reactie patronen, je leert daar tijdens deze training bewust anders mee om te gaan.  Mindfulness helpt je om te ontspannen MET de spanning, ongemak, verdriet of pijn. Ipv wegduwen( kost ongemerkt veel energie)  leren we erbij te blijven, zo komt er meer energie om te genieten van de mooie dingen.

Alhoewel niet het doel, brengt  oefenen met Mindfulness je meer ontspanning , rust en genieten. In 8 weken doorlopen we samen een wetenschappelijk bewezen programma, waarbij je inzicht krijgt in hoe stress in je hersenen werkt, en hoe jij dat zelf kunt beïnvloeden. Je krijgt luisterbestanden en een map met oefeningen om ook thuis mee aan de slag te gaan. Door dagelijks  te oefenen laat je je oude (stress)patronen los  en ontstaat er ruimte voor meer inzicht, vriendelijkheid en minder oordelen.

Ducks

Ik geef de 8 weekse mindfulness training op maandagen op Jaagpad 125/126 van 20.00 tot 22.00 uur:  27 aug, 3, 10, 17 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober, en op donderdagen: 18, 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november, en 6 december.  Iedere avond heeft een eigen thema waar je daarna thuis mee aan de slag gaat, oa: je automatische piloot herkennen, je eigen grenzen leren herkennen, anders met stress omgaan etc. De datum voor een stiltedag spreken we in overleg  af.

Vergoeding: € 295 voor  8 avonden,en huiswerk ondersteuning, als je je voor 15 juli aanmeld krijg je 5% korting!  Twee personen uit 1 gezin betalen samen € 495. De training is inclusief thee, lekkers, map en luisterbestanden en een stiltedag met lunch en lekkers. Studenten en minima: lager tarief.

Sinds 2007 geef ik yogalessen, sinds 2015 Mindfulness les.  Ik volgde van 2015 t/m 2017 de opleiding mindful coach bij www.openbewustzijn.nl , ben ondertussen gecertificeerd Mindfulness trainer en doe een vervolg opleiding in Amsterdam www.centrumvoormindfulness.nl .
Mindfulness , Yoga en meditatie en het blijven ontwikkelen daarin helpen me dagelijks om gelijkmoediger om te gaan met de lastige dingen in ‘t leven. Ik wordt me steeds meer bewust  van  mijn eigen patronen en ook van dat eeuwige kritische stemmetje in mijn hoofd, die laat ik nu vaker ‘’uitrusten’’ ipv mijn reactie bepalen, dat geeft meteen al meer ruimte, plezier en humor. 

Iedereen is welkom op de gratis info avonden: 29 juni, 2 juli en 23 aug van 20.00 tot 21.30 uur